|
Post by Vasile Scurtu on Jan 9, 2014 14:37:48 GMT 2
...... intradevar pentru bucuresteni e mai greu observ....obisnuinta e a doua natura! eu nu cred ca mutarea locatie competitiei va afectat calitatea si poate numarul participantilor va fi mai mare. daca se face prin rotatie in orasele tari inseamna ca in 44 de ani va fi si la Botosani......(scuzati am uitat nr exact de judete din Romania!!!)
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jan 9, 2014 21:11:49 GMT 2
Locatia nu a fost schimbata pentru a fi mai corect pentru toti sportivii, de asta sunt destul de sigur... Locatia a fost schimbata pentru ca Asociatiei i s-a facut o oferta mai buna de la Codlea, si s-au gandit ca e mai bine asa. Nu zic ca este un lucru rau, poate va fi chiar mai bine, dar asta este realitatea. Din partea mea ar fi chiar interesant sa inceapa sa se plimbe in toata tara, sa se transforme in CARAVANA CAMPIONATUL NATIONAL DE SKANDENBERG. Iar noi sa facem pariuri serioase pe bani: In ce oras va ajunge CARAVANA anul urmator ? In cativa ani sigur ar deveni mai important cine a castigat la pariuri, decat cine a castigat campionatul. In toate celelalte sporturi de genul, CN are loc in diferite locatii, prin tara. Diferenta este ca sporturile respective au federatie iar de fiecare edietie se ocupa clubul sportiv din oras, asa cum se va intampla si anul acesta la Codlea. Corect, singura "mica" diferenta este ca in Romania nu se doreste infiintarea unei federatii, dar copiem si noi ce se poate.... De fapt este chiar amuzant faptul ca Mircea Simionescu-Simicel este acum Secretar General atat la federatia Europeana (EAF) cat si la federatia Mondiala (WAF), in conditiile in care Romania nici macar nu are o federatie de skandenberg... Te rog sa nu-mi spui ca si Rusia are o asociatie ca stiu foarte bine: Russian Armsport Association... Am mai discutat asta, diferenta este ca la ei asociatia chiar are rol de federatie, cluburile sportive sunt afiliate la asociatie, sportivii sunt legitimati periodic oficial, iar sportivii buni chiar castiga bani din acest lucru.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jan 9, 2014 21:25:00 GMT 2
...... intradevar pentru bucuresteni e mai greu observ....obisnuinta e a doua natura! eu nu cred ca mutarea locatie competitiei va afectat calitatea si poate numarul participantilor va fi mai mare. daca se face prin rotatie in orasele tari inseamna ca in 44 de ani va fi si la Botosani......(scuzati am uitat nr exact de judete din Romania!!!) Se zice ca obisnuinta este a doua natura pentru orice om, nu doar pentru bucuresteni... Poate pentru botosaneni, care sunt niste oameni foarte speciali, lucrurile stau altfel... Pe de alta parte am observat ca de cativa ani te-ai obisnuit sa scrii cu greseli gramaticale, deci s-ar putea trage concluzia stranie ca si pentru unii botosaneni, obisnuinta este a doua natura... WOW, nu pot sa cred !
|
|
|
Post by Vasile Scurtu on Jan 10, 2014 15:10:55 GMT 2
Eu va inteleg...si eu eram supărat sau dezamăgit daca se ținea CN in orasul meu apoi se muta în altul. Nu am intenționat să jignesc pe nimeni prin ce am scris,îmi cer scuze, ps:caut sa scriu cat mai corect gramatical scriu de pe telefon si scriu din mers... o sa scriu mai rar ca sa nu mai ieșit pe nimeni.... O zi bună va doresc!
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jan 10, 2014 16:22:42 GMT 2
Eu va inteleg...si eu eram supărat sau dezamăgit daca se ținea CN in orasul meu apoi se muta în altul. Nu am intenționat să jignesc pe nimeni prin ce am scris,îmi cer scuze, ps:caut sa scriu cat mai corect gramatical scriu de pe telefon si scriu din mers... o sa scriu mai rar ca sa nu mai ieșit pe nimeni.... O zi bună va doresc! Se intampla cateodata sa se inteleaga gresit ce vrem sa exprimam, pentru ca fiecare interpreteaza in modul sau. Imi pare bine ca a fost doar o neintelegere. Bafta !
|
|
|
Post by Berghea Raul on Jan 10, 2014 17:11:12 GMT 2
No amu stati ghinisor,nu v-aprindieti ca nu-i bai mare daca vizitati Ardealu'...gasim noi un loc(3) pe podium si pentru voi...
P.s.mesajul e un pamflet si trebuie tratat ca atare.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jan 10, 2014 18:19:45 GMT 2
No amu stati ghinisor,nu v-aprindieti ca nu-i bai mare daca vizitati Ardealu'...gasim noi un loc(3) pe podium si pentru voi... P.s.mesajul e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu prea cred eu ca este asa de generos Ardealu' ... Cred ca o sa fie o batalie cam mare pe locul 3, in orice categorie...
|
|
|
Post by Adrian Muresan on Jan 15, 2014 23:37:15 GMT 2
Nu vreau sa fiu rautacios , dar nu cred ca o sa fie un dezavantaj sau ceva foarte grav , daca nu vor participa amatorii care erau prezenti la CN doar pentru ca erau aproape de Bucuresti.Daca nu faci de performanta si pe banciile scolii , cu o mana la ceafa , iti poti vedea nivelul nu trebuie sa mergi pana la Bucuresti . Daca ar fi sa luam dificultatea fiecarui sportiv , din fiecare parte a tarii , de a ajunge la CN , cred ca este corect . Mi-am dat doar cu parerea !
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jan 16, 2014 1:33:13 GMT 2
Nu vreau sa fiu rautacios , dar nu cred ca o sa fie un dezavantaj sau ceva foarte grav , daca nu vor participa amatorii care erau prezenti la CN doar pentru ca erau aproape de Bucuresti.Daca nu faci de performanta si pe banciile scolii , cu o mana la ceafa , iti poti vedea nivelul nu trebuie sa mergi pana la Bucuresti . Daca ar fi sa luam dificultatea fiecarui sportiv , din fiecare parte a tarii , de a ajunge la CN , cred ca este corect . Mi-am dat doar cu parerea ! Ideea este ca nu s-a mutat la Codlea pentru a fi mai corect pentru cei din restul tarii. S-a mutat concursul la Codlea pentru ca cineva de acolo s-a oferit sa organizeze, iar Asociatia a fost de acord. Este un stres destul de mare sa organizezi un concurs atat de mare, deci este oarecum de inteles de ce la un moment dat chiar iti doresti sa lasi pe altcineva sa se streseze in locul tau. Intotdeauna este cineva avantajat, daca ar fi sa se mute permanent in centrul tarii, cei din zona aceea ar fi avantajati. Din cate stiu eu, campionatele nationale din Rusia, sunt de obicei organizate in zona capitalei - Moscova. Iar Rusia este o tara atat de mica incat unii trebuie sa calatoreasca cateva mii de kilometri. Din partea mea sa se organizeze unde vor, nu ma mai intereseaza asa de tare subiectul. Dar sa stii ca amatorii sunt peste tot in tara... Din cate stiu eu, s-au rupt multe maini si pe la concursuri din tara, nu doar in Bucuresti...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 24, 2014 19:58:29 GMT 2
Ceva oferte de cazare are cineva ? Nici nu stiu unde sa caut
|
|
|
Post by Vlajoaga Alexandru-Cosmin on Jan 28, 2014 10:53:29 GMT 2
Ceva oferte de cazare are cineva ? Nici nu stiu unde sa caut Eu cred ca o sa stau in Brasov si o sa merg cu masina pana la Codlea. Cel mai ieftin e sa luati 4 oameni un apartament intr-o pensiune sau hotel. Asa am luat eu mereu cand am fost la munte si iesi chiar ieftin
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Mar 18, 2014 7:50:22 GMT 2
simicel - topculturism: Ca sa-i impacam pe toti s-a hotarat sa mai introducem o categorie. In concluzie la masters vom avea 80, 90, 100 si +100 kg. Daca facem open la masters trebuie sa facem si la juniori si la tineret. Timpul nu ne permite. Poate pe viitor. _____________________________________________________ CAZARE NATIONALE HOTEL ASTRA (Brasov) Str. Panselelor 2 – Brasov Rezervari: 0268 272 768 www.hotelieftinbrasov.ro/ Fara mic dejun: 27 lei/ noapte/ persoana (Camera 5 paturi) 29 lei/ noapte/ persoana (Camera 4 paturi) 33 lei/ noapte/ persoana (Camera 3 paturi) Mic dejun 10 lei/ zi Cina 15 lei/ zi --------------------------------------------------------------- PENSIUNEA EXOTIC (Codlea) Str. Liliacului 1, Codlea Rezervari: 0372 706 626, 0730 636 772 www.exotichouse.ro/ Fara mic dejun: 38 lei/ noapte/ persoana (Camera 2 paturi) Mic dejun 15 lei/ zi --------------------------------------------------------------- CETATE CODLEA (Codlea) Str. Magurii 1, Codlea Rezervari: 0755 783 713 www.ilovebrasov.ro/catalog-firme/pensiunea-restaurant-cetate-codlea.html Fara mic dejun: 38 lei/ noapte/ persoana (Camera 2 paturi) Mic dejun de la 10 lei/ zi --------------------------------------------------------------- PENSIUNEA ANELIZE (Codlea) Str. Magurii 31, Codlea Rezervari: 0268 251 096, 0765921925 www.annes-pension.ro/ Fara mic dejun: 80 lei/ noapte/ persoana (Camera 2 paturi) Mic dejun 20 lei/ zi Sursa: www.topculturism.ro/discutii/viewtopic.php?t=21011&start=20#568631
|
|
|
Post by Mihai Constantin on Mar 24, 2014 11:44:05 GMT 2
Mai esti cineva din Bucuresti care nu are cu cine sau cu ce sa vina mearga la nationale ? Noi mai avem un loc liber in masina daca este cineva interesat.
|
|
|
Post by Tiberiu Mihalcea on Apr 6, 2014 13:40:08 GMT 2
Sportivii care doresc sa concureze la mai multe categorii de varsta o pot face astfel:
- Juniorii -18 pot concura la Seniori,
- Juniorii -21 pot concura la Seniori,
- Juniorii -18 nu pot concura Juniori -21,
- Veteranii (Masters) pot participa la Seniori,
Conform regulamentului WAF.
|
|
|
Post by Nicoara Gabriel on Apr 7, 2014 8:47:14 GMT 2
cine si la ce categorii participa?
|
|