|
Post by Vasile Scurtu on Apr 7, 2014 13:42:28 GMT 2
Oscilez intre 75 si 80,unde ar fi mai bine oare??? App:caut coleg de camera(camera dubla)in Brasov 45 lei/noapte Detalii pe facebook:newlife elimelech
|
|
|
Post by George Badea on Apr 7, 2014 19:50:18 GMT 2
Mai bine in ce sens?
|
|
|
Post by Radu"The Doctor"Bojica on Apr 7, 2014 20:27:14 GMT 2
Eu intru la 75 si nu o sa am mila nici de tata in caz ca ar vrea sa faca 75-ul;-)
|
|
|
Post by Vasile Scurtu on Apr 7, 2014 21:41:23 GMT 2
...asa e sa fi fara mila Radule!!! Ma gandesc "mai bine" -in sensul sa am o clasare cat mai buna...dar pana la cantarul oficial mai e 4 zile...poate ajung la 70!!!! Vai de capul meu, nici eu nu stiu ce i cu mine!!!!
|
|
|
Post by Nicoara Gabriel on Apr 8, 2014 7:12:18 GMT 2
cunosc senzatia:D asa sunt si eu, sa mai dau jos, sa raman la greutatea asta?
|
|
|
Post by Vasile Scurtu on Apr 8, 2014 8:37:16 GMT 2
Faza e ca ma si stresez(sunt emotiv pana incepe competitia)mai e drumul lung Viena-Brasov care isi va lasa amprenta si voi vedea cu ce raman pana la cantar Acum am 75 si ce va fi va fi,eu orcum mananc tot ce prind numai ca stresul ma da gata....(e si ultimul campionat national care mai particip....)
|
|
|
Post by Nicoara Gabriel on Apr 8, 2014 10:16:06 GMT 2
de ce? vrei sa renunti sau te apuci de altceva?
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 8, 2014 10:34:57 GMT 2
Este o mare prostie sa slabesti ca sa faci o categorie, o prostie pe care mai toti am facut-o cel putin o data... Oricum nu stii niciodata ce adversari vei avea, si sunt sanse mari sa ajungi dupa concurs la concluzia ca in categoria mai mare aveai mai multe sanse...
Eu de fiecare data cand am slabit am avut de pierdut, cred ca forta mi-a scazut mai mult decat greutatea, pentru ca si slabeam prea mult (datorita cantarelor proaste) si mereu m-am pomenit la cantarul oficial ca aveam ~3kg sub limita categoriei. Anul acesta nu voi mai slabi deloc, o sa vedem ce iese, intru la -100kg.
|
|
|
Post by Nicoara Gabriel on Apr 8, 2014 11:43:58 GMT 2
la fel am patit si eu. cantarul de acasa imi arata o greutate si la sala alta. dupa fiecare concurs aveam impresia ca am ales categoria proasta. eu la 90 intru, deci am scapat de tine. dupa meciurile de anul trecut pe care le-am avut stanga m-a durut o luna.
|
|
|
Post by Vasile Scurtu on Apr 8, 2014 15:15:20 GMT 2
Am patit si eu cu slabitul nu numai o data....dar eu mananc normal numai ca slabesc din cauza stresului(nu se lipeste mancarea de mine!!!!) E ultimul an findca sunt pus sa aleg intre cetatenia romana si austriaca,si daca nu le pot avea pe ambele atunci renunt la cea romana... De asta e ultimul an!-!
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 8, 2014 16:09:35 GMT 2
la fel am patit si eu. cantarul de acasa imi arata o greutate si la sala alta. dupa fiecare concurs aveam impresia ca am ales categoria proasta. eu la 90 intru, deci am scapat de tine. dupa meciurile de anul trecut pe care le-am avut stanga m-a durut o luna. Te-a durut stanga ? Pei parca noi am avut meci la dreapta, nu la stanga...
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 8, 2014 20:54:53 GMT 2
la fel am patit si eu. cantarul de acasa imi arata o greutate si la sala alta. dupa fiecare concurs aveam impresia ca am ales categoria proasta. eu la 90 intru, deci am scapat de tine. dupa meciurile de anul trecut pe care le-am avut stanga m-a durut o luna. Te-a durut stanga ? Pei parca noi am avut meci la dreapta, nu la stanga... Dupa ce am scris am stat m-am gandit si mi-am adus aminte ca am avut meci si la stanga cu tine. Pentru mine stanga nu era importanta, ma bazam mai mult pe dreapta care era ok cu o zi inainte de concurs, dar in ziua concursului nu a mai fost deloc ok. Dar ca sa revin la stanga, mi-am adus aminte ca am pierdut meciul cu tine, pentru ca i s-a parut arbitrului ca am miscat in priza de arbitru, tin minte ca si tu pareai putin surprins, dar culmea este ca nu-mi aduc aminte ce s-a intamplat inainte de asta, de te-a durut stanga... Si mai aiurea este ca in meciul urmator pe care l-am avut cu Edy el a pierdut pe greseala in priza de arbitru... Arbitrii astia care iau decizii exagerate, o sa distruga de tot acest sport... Nici nu mai simti ca faci skandenberg, incepi sa devii spectator la propriile meciuri... Cred ca am avut in total 4 sau 5 meciuri la mana stanga, dintre care 2 s-au terminat asa aiurea prin decizia arbitrului... Iar eu doar cu aceasta amintire am ramas de la mana stanga la un campionat national, e total aiurea...
|
|
|
Post by Nicoara Gabriel on Apr 8, 2014 21:29:28 GMT 2
cred ca te-ai dus pe toproll si am scapat, in momentul ala am simtit ceva naspa. eu am castigat 3 meciuri daca nu ma insel pe greseli de cot la adversari si am pierdut al doilea meci cu Bogdan Stoica pe greselile mele de cot:) nici mie nu prea imi place asa, nu mai are nici un farmec skandenbergul. poate anul asta nu mai vine Sheed si o sa fie meciuri mai interesante.
|
|
|
Post by Vlajoaga Alexandru-Cosmin on Apr 9, 2014 12:01:33 GMT 2
Este o mare prostie sa slabesti ca sa faci o categorie, o prostie pe care mai toti am facut-o cel putin o data... Oricum nu stii niciodata ce adversari vei avea, si sunt sanse mari sa ajungi dupa concurs la concluzia ca in categoria mai mare aveai mai multe sanse... Eu de fiecare data cand am slabit am avut de pierdut, cred ca forta mi-a scazut mai mult decat greutatea, pentru ca si slabeam prea mult (datorita cantarelor proaste) si mereu m-am pomenit la cantarul oficial ca aveam ~3kg sub limita categoriei. Anul acesta nu voi mai slabi deloc, o sa vedem ce iese, intru la -100kg. Forward to win !!! Eu intru la -90 seniori... sper sa ma intorc intreg
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Apr 9, 2014 22:34:30 GMT 2
Salut. Và urez succes tuturor participantilor! Am sà vin si eu ca si arbitru la aceastà editie. Voi aduce si tricouri X-MEN. Modelul negru si modelul albastru. Cei interesati îsi vor putea procura tricoul de la punctul de vânzare sau sà mà contactati personal la fata locului. Pretul e de 50 de roni.
|
|