|
Post by Tiberiu Mihalcea on Dec 20, 2011 12:34:34 GMT 2
E filmat in aceeasi sala de forta in care se antrena acum 10 ani pentru skandenberg!
|
|
|
Post by Cezar Ionica on Dec 20, 2011 20:19:57 GMT 2
stiu un om de vreo 50 de ani care l-ar rupe in 2 pe voievoda la judo, judo treb practicat de la o varsta f frageda, si invata tehnica f bine... Si nu o spun eu mi-a spus-o cineva care a avut performante f mari in sportul ala. Acolo forta nu este totul, aceasi pers imi pov ca in perioada lui de glorie avea la club 1 sportiv de 70de kg care facea proiectari cu 3 persoane prinse una de alta... cu el si inca 2 .. si el avea atunci 110kg... Il admir pe voievoda dar in judo nu cred ca are vreo sansa.
|
|
|
Post by Robert Ungureanu on Dec 20, 2011 21:21:37 GMT 2
Pai cam asa e , nimeni nu le poate face pe toate ...
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Dec 21, 2011 11:59:06 GMT 2
Vine colegul rus la mine sàptàmâna viitoare si promit solemn cà voi pune traducerea pe net.
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Jan 9, 2012 16:49:12 GMT 2
In momente ca acesta, regret faptul ca nu inteleg limba rusa... Воевода и армреслинг
www.youtube.com/user/perhiknad" At the end of video very good news for Alexey's armwrestling fans. "I will come back, I did not leave armwrestling forever, I'm fanatic of armwrestling" - said Voevoda. " Info:
Un rezumat despre ska si campionul Alexey Voevoda (doar o aducere aminte). Important este cà a spus: "Ràmân fantic de acest sport. Voi reveni în skandenberg!"
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Jan 9, 2012 16:53:36 GMT 2
Daca stie cineva rusa si are rabdare poate ne face un rezumat al interviului. Poate mai aflam lucruri interesante Multà conversatie despre Bobsleigh. Min. 42’ Spune: "Voi înceta bobul si mà voi intoarce înapoi la Skandenberg". "Nu-mi pot munci bratele deloc, càci urc repede în greutate. Pt. bob nu trebuie sà depàsesc 110/113kg."
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Jan 9, 2012 17:01:24 GMT 2
Primele 5 minute se povesteste cà echipajul nu e multumit de Alexey càci se antreneazà singur, mai ales Zubcov(4'30"). « Nu stiu unde e Voevoda, nu vine la antrenamente. » " Înainte era mai bine cu echipa, acum decând e Alexey relatia e mai dificilà, el se prezintà doar la marile concursuri europene, mondiale... "Sunt deacord cà Alexey se antreneazà singur, dar sunt antrenamente pt. reglarea cursei, antrenamente de group si el trebuie sà fie prezent». Min. 7’ Alexey: "Nu înteleg dece Zubcov spune aceste lucruri, pt. cà el cunoaste situatia mea. Stie cà mama mea a murit si am o situatie dificilà. Nu înteleg dece Zubcov spune asta despre mine, el si toti ceilalti cunosc aceastà situatie. Sunt in cea mai bunà formà a mea. Acum dupà cele relatate, nu mai vreau sà particip alàturi de el. Înainte îl tratam ca si un prieten, acum relatia noastrà va fi stric profesionalà."
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jan 20, 2012 14:40:07 GMT 2
O secventa cunoscuta din documentarul Pulling John ;D : ARMSPORT - Alexey Voevoda супер скорость!
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jan 31, 2012 0:02:29 GMT 2
De departe cea mai buna calitate de pana acum, a Vendettei dintre Alexey Voevoda si Michael Todd: (ArmFight # 29 - dar scorul este gresit pe site, in realitate a fost 6-0 pentru Voevoda, nu 5-1 cum apare acum acolo)Vendetta. Алексей Воевода-Майкл Тотд (1)
Vendetta. Алексей Воевода-Майкл Тотд (2)
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Feb 15, 2012 8:12:11 GMT 2
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 28, 2012 20:15:59 GMT 2
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jun 20, 2012 0:54:06 GMT 2