|
Post by Mircea Bica on Nov 20, 2010 21:23:11 GMT 2
Deoarece azi am facut antrenament cu Emanuel si mi-a cam dat-o, il provoc, oricand doreste, la o vendeta pe ambele maini, 6 meciuri/mana.
|
|
|
Post by Emanuel Panfil on Nov 20, 2010 21:29:13 GMT 2
azi ai fost obosit. accept cu placere, dar pe la sfarsitul lui decembrie. acum nu vreau sa intrerup antrenamentele ca sa fiu odihnit pentru vendetta. oricum cu start cîştigi 
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Nov 20, 2010 21:44:56 GMT 2
In niste meciuri reale, pe bune, voi cred ca sunteti combinatia perfecta... Mircea ia foarte bine starturile, Emanuel le rateaza foarte bine...  Dar Emanuel calca pe urmele lui Devon Larratt, deci cred ca in curand nu va mai avea nevoie nici macar de start, pentru ca va compensa prin forta pura... 
|
|
|
Post by Mircea Bica on Nov 20, 2010 21:49:29 GMT 2
Da, Emanuel se tine de treaba, si inca bine. Poate ca eram si obosit, dar sa nu-l discreditam acum, a progresat destul in ultimul timp. Asemanarea cu Larrat nu cred ca este prea buna, Emanuel are cu totul un alt stil. Stilul zbuciumat 
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Nov 20, 2010 21:55:31 GMT 2
Da, Emanuel se tine de treaba, si inca bine. Poate ca eram si obosit, dar sa nu-l discreditam acum, a progresat destul in ultimul timp. Asemanarea cu Larrat nu cred ca este prea buna, Emanuel are cu totul un alt stil. Stilul zbuciumat  Emanuel are stilul acela doar la deruta... Dar dupa ce va pune in aplicare planul diabolic, o sa incepem noi sa ne zbuciumam... sknx.proboards.com/index.cgi?action=display&board=regulament&thread=24&page=1#88
|
|
|
Post by Emanuel Panfil on Nov 21, 2010 12:52:20 GMT 2
vă mulţumesc pentru aprecieri, promit să nu vă uit numele când o să enumăr personele cărora le mulţumesc cînd o să fiu pe podium la zloty 
|
|
|
Post by Andrei Kopandi on Dec 6, 2010 19:14:27 GMT 2
I challenge both of you. Emanuela and Mircela, you are so dead because the force is with me !
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Dec 6, 2010 19:22:39 GMT 2
I challenge both of you. Emanuela and Mircela, you are so dead because the force is with me ! Noroc ca ti-am recunoscut adresa de mail, Andrei...  Tocmai vroiam sa-ti spun ca trebuie sa te prezinti... Am schimbat eu numele care apare pe forum, dar userul ( duckvader) si parola cu care te loghezi sunt aceleasi.
|
|
|
Post by Andrei Kopandi on Dec 6, 2010 19:23:35 GMT 2
Trebuia sa mai lasi o vreme. Aaaahhhh  ) m-ai tradat Cristi 
|
|
|
Post by Emanuel Panfil on Dec 6, 2010 23:57:44 GMT 2
I challenge both of you. Emanuela and Mircela, you are so dead because the force is with me ! accept cu placere, după ce o sa-l înving pe mircea. asta poate dura ceva timp, dar cu vointa poti muta si muntii 
|
|
|
Post by Tiberiu Mihalcea on Dec 23, 2010 22:55:16 GMT 2
Accept provocari din partea doritorilor. Locatia si data mai ales , in functie de drumurile mele la Bucuresti sau prin tara. ;D
|
|
|
Post by Mircea Bica on Dec 23, 2010 22:57:49 GMT 2
Emanuel, a cam venit sfarsitul lui decembrie. Ce zici, bagam maine un antrenament si o vendeta asa cum mi-ai promis?
|
|
|
Post by Nicoara Gabriel on Dec 24, 2010 0:00:09 GMT 2
tibi te provoc eu ;D oricand ai drum prin cluj sau ludus ;D
|
|
|
Post by Emanuel Panfil on Dec 24, 2010 0:26:48 GMT 2
Emanuel, a cam venit sfarsitul lui decembrie. Ce zici, bagam maine un antrenament si o vendeta asa cum mi-ai promis? da, mircea, sigur. te sun eu maine 
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Dec 24, 2010 0:47:31 GMT 2
Pune-ti và rog filmàri de la provocàri.
|
|