|
Post by George Badea on Jan 5, 2011 14:19:56 GMT 2
Since the early part of the 20th century the thick-handled one-hand deadlift is an archetypal test of grip strength. If you can pull at least 250 or so on the Rolling Thunder, you're knocking on the door of a world-class grip. Not just a favorite among the world's leading strongmen and gripsters, the Rolling Thunder is a tool of first choice for everyone from armwrestlers to rock climbers.
7-1/2" in length (rotating portion is 6" in length); 2-3/8" in diameter.
See how you compare to some Rolling Thunder world record lifts and check the Rolling Thunder contest rules--all on our website at www.ironmind.com  
|
|
|
Post by Mihai Constantin on Sept 21, 2011 21:57:54 GMT 2
Rolling Thundere de vanzare. ;D Care doreste imi spune si in cateva zile este gata. Pret 30 lei.  
|
|
|
Post by Stefan Rusu on Oct 4, 2011 16:11:46 GMT 2
Salutare! specificatiile dupa care le faci sunt cele de mai sus? ma intereseaza ..dar cu transportul pana in CJ...  nu stiu cum ies cu banii?
|
|
|
Post by Mihai Constantin on Oct 4, 2011 18:05:38 GMT 2
Salut!
Rolling thunderul are 6 cm diametru si 20 cm lungime. Dupa cum observi nu are aceeasi principiu ca originalul, are unul asemanator care functioneaza la fel de bine. Cu transportul nu stiu ce sa zic.. ;D Daca ai pe cineva care are drum prin Bucuresti ar fi bine, daca nu ar trebui sa ti-l pun colet. ;D
|
|
|
Post by Stefan Rusu on Oct 4, 2011 22:33:25 GMT 2
Cele de la Ironmind la inceput erau cu PVC, iar cele mai noi promovate ar fi in intregime metalice. Al tau e complet din metal din cate observ. Mihai ,cred ca ai un client...te contactez pe privat pt. detalii ( livare , plata etc) . ok? Tinem legatura
|
|
|
Post by Mihai Constantin on Oct 5, 2011 13:44:02 GMT 2
Cele de la Ironmind la inceput erau cu PVC, iar cele mai noi promovate ar fi in intregime metalice. Al tau e complet din metal din cate observ. Mihai ,cred ca ai un client...te contactez pe privat pt. detalii ( livare , plata etc) . ok? Tinem legatura Ok 
|
|
|
Post by Stefan Rusu on Oct 8, 2011 21:14:37 GMT 2
Salutare,
Mihai am intrat in posesia RT-ului . Imi place cum e lucrat. Multumesc . Va tin la curent cum e antrenamentul cu el!
Numai bine!
|
|
|
Post by Valentin Badescu on Nov 25, 2011 13:14:02 GMT 2
o intrebare referitor la rooling thunder, cand faci flexia propriu zisa ruleaza normal sau are un arc care sa ingreuneze miscarea
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Nov 25, 2011 16:17:17 GMT 2
o intrebare referitor la rooling thunder, cand faci flexia propriu zisa ruleaza normal sau are un arc care sa ingreuneze miscarea Nu are arc, ruleaza normal. PS: Este rolling thunder (2 de l nu 2 de o). ;D
|
|