|
Post by Cristian Anghelache on Apr 23, 2011 21:13:23 GMT 2
|
|
|
Post by Marius George Petrache on Apr 24, 2011 0:53:47 GMT 2
asa ceva mai rar se naste cum bine spunea cineva "un campion nascut pt asa ceva" si mie mi-a placut mai mult decat john pt ca avea cel ceva era o forta a naturii un adevarat express siberian si inca cred cu tarie ca daca ramanea in armwrestling inca 20 de ani n-avea adversar VOEVODA FTW
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 24, 2011 21:14:58 GMT 2
|
|
|
Post by valentinvoevoda on Apr 25, 2011 18:51:23 GMT 2
La secunda 07 apare cumva meciul cu Ion din 2003 ?
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 25, 2011 19:17:04 GMT 2
La secunda 07 apare cumva meciul cu Ion din 2003 ? Seamana putin, dar am facut un Print Screen, iar pe spatele tricoului scrie Poland:
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 25, 2011 19:29:34 GMT 2
M-am uitat din nou la filmulet, si am vazut ca scrie pe mai multe tricouri Poland, deci cred ca in acel an era sponsor la Zloty un cazino (sau altceva) din Polonia, din acel motiv scria pe toate tricourile Poland. Tipul in pantaloni albastri, de la secunda 5, parca seamana mai mult cu Oncescu. ;D
|
|
|
Post by Catalin Crisan on Apr 25, 2011 21:11:49 GMT 2
M-am uitat din nou la filmulet, si am vazut ca scrie pe mai multe tricouri Poland, deci cred ca in acel an era sponsor la Zloty un cazino (sau altceva) din Polonia, din acel motiv scria pe toate tricourile Poland. Tipul in pantaloni albastri, de la secunda 5, parca seamana mai mult cu Oncescu. ;D Ion n-a avut meci cu Voevoda niciodata, si apoi iti poti da seama dupa stilul in care trage acel individ, Ion n-a tras niciodata acest gen de hook pe dreapta...
|
|
|
Post by Catalin Crisan on Apr 25, 2011 21:13:09 GMT 2
La secunda 07 apare cumva meciul cu Ion din 2003 ? Seamana putin, dar am facut un Print Screen, iar pe spatele tricoului scrie Poland: Cel din poza asta este Taymuraz Tsakhilov.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Apr 25, 2011 21:23:01 GMT 2
Multumim Catalin ! Stiam eu ca ne putem baza pe tine ! ;D
|
|
|
Post by Tiberiu Mihalcea on Apr 25, 2011 22:46:06 GMT 2
Multumim Catalin ! Stiam eu ca ne putem baza pe tine ! ;D Engin de Romania stie!!!
|
|
|
Post by Catalin Crisan on Apr 26, 2011 10:46:29 GMT 2
Multumim Catalin ! Stiam eu ca ne putem baza pe tine ! ;D Engin de Romania stie!!! Sunteţi amuzanţi oricum vă mulţumesc pentru aprecieri .
|
|
|
Post by valentinvoevoda on Apr 26, 2011 13:13:37 GMT 2
Eu citisem intr-un numar al revistei Culturism un articol despre participarea lui Ion la Nemiroff 2003 si se spunea acolo ca doar Taras Ivakin si Alexey Voevoda l-au invins pe roman, iesind astfel pe locul 3. Mi-e lene sa caut articolul ;D, dar cred ca a fost scris chiar de Corcoveanu
|
|
|
Post by Catalin Crisan on Apr 26, 2011 13:28:58 GMT 2
Eu citisem intr-un numar al revistei Culturism un articol despre participarea lui Ion la Nemiroff 2003 si se spunea acolo ca doar Taras Ivakin si Alexey Voevoda l-au invins pe roman, iesind astfel pe locul 3. Mi-e lene sa caut articolul ;D, dar cred ca a fost scris chiar de Corcoveanu Eu am vazut un rezumat mai demult cu acest concurs si din ce imi amintesc, la Open a fost invins de 2 ori de Taras, iar la -95 a fost invins de Taras si de Jan Germanus, dar se poate sa ma insel, a trecut f mult timp de-atunci. later edit: am gasit articolul si se pare ca ai dreptate Valentin www.bratdefier.ro/details.php?tabindex=2&tabid=22&aid=46Corco:" După ce a învătat din greselile făcute la categorie, a urmat turneul Open, unde Oncescu l-a învins, printre altii, si pe locul 2 de la categoria 95 kg. La open, Oncescu a avut de înfruntat colosii de la categoria grea, singurii care au reusit să-l învingă pe romĺn, în cele 13 meciuri sustinute, fiind campionul mondial, rusul Alexey Voevoda, peste 110 kg ( de 3 ori consecutiv campion mondial la open) si ukraineanul Taras Ivakin (de 6 ori consecutiv campion modial la categoria 100 kg, dar care acum a participat la 95kg)."
|
|
|
Post by Catalin Crisan on Apr 26, 2011 13:44:38 GMT 2
Un alt articol interesant este acesta www.armwrestling.com/zt03.html"Then, unexpectedly again, Ion Oncescu came out of the shadow and beat: Taimouraz Tsakhilov, Peter Gazdarica, Petri Kualo from Finland, Slavik Kachmazov from Russia, Gennady Fardsinov. Romanian won bronze medal in this most prestigious category. All his opponents had put up some very hard fights before they competed against him. So it is hard to decide if he is really so good or it was just his lucky day." " Apoi, pe neaşteptate, din nou, Ion Oncescu a ieşit din umbra si i-a invins pe: Taimouraz Tsakhilov, Peter Gazdarica, Petri Kualo din Finlanda, Slavik Kachmazov din Rusia, Ghennadi Fardsinov. Românul a câştigat medalia de bronz în această categorie atât de prestigioasă. Toţi adversarii lui au avut meciuri foarte grele înainte de a fi concurat împotriva lui. Deci, este greu să se decidă dacă acesta este într-adevăr atât de bun sau a fost doar ziua lui norocoasă."
|
|
|
Post by Catalin Crisan on May 1, 2011 22:56:36 GMT 2
La secunda 07 apare cumva meciul cu Ion din 2003 ? Alexey Voevoda vs unknown puller Acesta este tipul care apare la "secunda 07", iar aici se poate vedea mai clar ca nu este Ion.
|
|