|
Post by Catalin Crisan on May 1, 2011 22:59:37 GMT 2
Seamana putin, dar am facut un Print Screen, iar pe spatele tricoului scrie Poland Cel din poza asta este Taymuraz Tsakhilov. Taymuraz Tsakhilov vs Alexey Voevoda
|
|
|
Post by valentinvoevoda on May 3, 2011 1:02:06 GMT 2
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on May 13, 2011 13:21:12 GMT 2
Voevoda Pushkar 2 2004
" Final match of +110 kg class at World Championships 2004 in Durban (South Africa), just 20 days after Zloty Tur Nemiroff 2004.... "
Voevoda vs Pushkar
" EM 2004 - Alexey Voevoda vs Andrey Pushkar, Pushkar is one of the few arm wrestles who could hold Alexey for a while in 2004 but here are the consequences "
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Jun 7, 2011 18:38:02 GMT 2
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jul 13, 2011 19:22:11 GMT 2
___________________ Cel mai socant mi s-a parut ultimul raspuns, cand a spus ca face lejer 15 tractiuni intr-o mana... Tinand cont de greutatea lui Voevoda, chiar este ceva supraomenesc... Noroc ca are oasele tari, de la skandenberg... ;D
|
|
|
Post by Claudiu Goretchi on Jul 13, 2011 23:23:56 GMT 2
___________________ Cel mai socant mi s-a parut ultimul raspuns, cand a spus ca face lejer 15 tractiuni intr-o mana... Tinand cont de greutatea lui Voevoda, chiar este ceva supraomenesc... Noroc ca are oasele tari, de la skandenberg... ;D Dar asta cum ti se pare Alexey Voevod: For a few seconds I was able to hold 237 kg. On the one hand, hold it max just over 100 kg. For few seconds I even managed to hold 237 kg. But we 'normal' for maximum hold for bicepsis a little bit over 100 kg. ?
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jul 14, 2011 0:43:31 GMT 2
___________________ Cel mai socant mi s-a parut ultimul raspuns, cand a spus ca face lejer 15 tractiuni intr-o mana... Tinand cont de greutatea lui Voevoda, chiar este ceva supraomenesc... Noroc ca are oasele tari, de la skandenberg... ;D Dar asta cum ti se pare Alexey Voevod: For a few seconds I was able to hold 237 kg. On the one hand, hold it max just over 100 kg. For few seconds I even managed to hold 237 kg. But we 'normal' for maximum hold for bicepsis a little bit over 100 kg. ? Acolo era putin cam neclar daca folosea 1 sau 2 maini dar am cautat in alta parte, si chiar explica ca in mana dreapta tine la unghi de 90 de grade:" Niko: Cześć Alexey, mówisz że najlepsze na wzrost siły bicepsu jest np utrzymywanie sztangi w rękach pod kątem prostym, mam zatem pytanie: jaki ciężar jesteś w stanie utrzymać prawą ręką w kącie 90*? Pozdrawiam i życzę sukcesów Alexey Voevoda: Maksymalnie mogę utrzymać 237 kg, przez 1-3 sekund. I can hold the maximum load of 237 kg for 1-3 seconds. " Traducerea cu Google Translate: " Niko: Hey Alexey, you say that the best biceps on the increase in strength is such to keep the barbell in his hands at right angles, I have a question: how much weight you're able to keep his right hand in the corner of 90 *? I greet and wish you success Alexey Voevod: Up to 237 kg can hold, for 1-3 seconds. I can hold the maximum load of 237 kg for 1-3 seconds. " _______________________________ Am verificat cuvant cu cuvant, de data asta Google Translate a tradus bine - mana dreapta la unghi de 90 de grade. Iar parerea mea este ca asa ceva nu este posibil. Daca asa ceva ar fi fost adevarat, nu ar fi existat om pe aceasta planeta capabil sa-i clinteasca mana macar 1mm. Un elefant poate ridica cu trompa maxim 4.5% din greutatea sa, adica un elefant adult de 6 tone ridica maxim 270kg cu trompa... elephant.elehost.com/About_Elephants/Anatomy/The_Trunk/the_trunk.html
Chestia asta eu cred ca este exact ca si faza cu ruptul funiei, sau ce era... Care in realitate, daca ar fi fost nepreparata, ar fi rezistat la o solicitare de peste 1 tona...
|
|
|
Post by Mihai Constantin on Jul 14, 2011 1:29:44 GMT 2
Parerea mea este ca ar trebui sa apara la Discovery la emisiunea aia cu superhumans. ;D 237 kg
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jul 14, 2011 9:29:53 GMT 2
Parerea mea este ca ar trebui sa apara la Discovery la emisiunea aia cu superhumans. ;D 237 kg Chiar daca nu cred chestia asta cu 237kg la unghi de 90 de grade 1-3 secunde, plus alte chestii despre Voevoda, parerea mea este ca el oricum merita sa apara la superhumans. Voevoda detine performante impresionante in 2 sporturi diferite, ceea ce spune multe... Plus ca nu stiu cati oameni de pe aceasta planeta pot sa se duca in sala de forta si sa inceapa sa faca lejer biceps cu gantere de 55kg, cum zicea Janis ca l-a vazut facand pe Voevoda: sknx.proboards.com/index.cgi?action=display&board=skandenberg&thread=259&page=1#4548Si daca tot a aparut Travis Bagent la Superhumans, eu zic ca merita sigur si Voevoda sa apara.
|
|
|
Post by Claudiu Goretchi on Jul 14, 2011 13:27:25 GMT 2
Cred ca face 237 kg cu 2 maini, nu cu una Ceea ce oricum e mult.
|
|
|
Post by Tiberiu Mihalcea on Jul 15, 2011 19:42:48 GMT 2
Cred ca face 237 kg cu 2 maini, nu cu una Ceea ce oricum e mult. Cred ca face cu 237 lbs...
|
|
|
Post by valentinvoevoda on Jul 15, 2011 22:01:29 GMT 2
Cu 237 lbs pot face si eu ( cu ambele brate ) ... Adevarul e ca atunci cand s-a apucat de armwrestling, Alexey era probabil mai puternic decat o sa fim majoritatea dintre noi dupa multi ani de antrenamente si asta se datoreaza numai geneticului sau cu totul exceptional . Eu am fost foarte impresionat de faptul ca spunea ca lucreaza muschii pronatori prin extensii ale antebratului cu gantera de 85 - 90 kg
|
|
|
Post by Claudiu Goretchi on Jul 15, 2011 22:44:15 GMT 2
Ma indoiesc ca zicea lbs, pt ca rusii dau in kilograme datele, americanii sunt cu sistemul imperial.Cam 1% din tari folosesc sistemul asta.
|
|
|
Post by Tiberiu Mihalcea on Jul 16, 2011 0:17:04 GMT 2
Ma refeream la 237 lbs pe brat. Adica peste 100 kg ceea ce e destul de mult... Mi se pare cea mai logica varianta... Stiu ca rusii folosesc kg, dar mi se pare si mie mult, pana si pentru 2 brate.
|
|
|
Post by Tiberiu Mihalcea on Jul 16, 2011 0:18:43 GMT 2
Cu 237 lbs pot face si eu ( cu ambele brate ) ... Adevarul e ca atunci cand s-a apucat de armwrestling, Alexey era probabil mai puternic decat o sa fim majoritatea dintre noi dupa multi ani de antrenamente si asta se datoreaza numai geneticului sau cu totul exceptional . Eu am fost foarte impresionat de faptul ca spunea ca lucreaza muschii pronatori prin extensii ale antebratului cu gantera de 85 - 90 kg Valentin, 237 lbs = 107.5 kg. Faci izometrie cu ambele brate cu greutatea asta?
|
|