|
Post by valentinvoevoda on Jul 16, 2011 1:54:18 GMT 2
Da. Pot sa o tin la un unghi mai mic de 90 de grade aprox 10 sec.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jul 16, 2011 6:04:56 GMT 2
Ma refeream la 237 lbs pe brat. Adica peste 100 kg ceea ce e destul de mult... Mi se pare cea mai logica varianta... Stiu ca rusii folosesc kg, dar mi se pare si mie mult, pana si pentru 2 brate. Nu era vorba sigur de lbs., deoarece si intrebarea a fost adresata in kg si raspunsul a fost tot in kg (se vede si cand este scris in poloneza)... Mie nu mi se pare mult pentru Voevoda 237 kg cu ambele maini, dar ma enerveaza faptul ca a vrut sa induca lumea in eroare. Adica l-a intrebat omul foarte clar: cat tine cu mana dreapta la unghi de 90 de grade, iar Voevoda a raspuns ca maxim 237 kg 1-3 secunde... Parerea mea este ca trebuia sa specifice ca foloseste 2 maini... Avand in vedere ca Larratt a facut o repetare destul de corecta cu 80,8 kg, eu cred ca si Devon ar putea tine izometric cu o mana 120kg 1-3 secunde, si cam 240kg cu ambele maini...
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Jul 16, 2011 13:38:46 GMT 2
Dacà ti 120 kg cu o mânà, nu stiu dacà poti tine 240kg cu 2. Nu cred cà se aplicà doar o simplà regulà a adunàrii. Ex. Pe bancà scot fac cu 40kg, repetare ca si larat, dar nici dacà as fi amenintat nu as putea face cu 80kg cu 2 brate.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jul 16, 2011 14:00:21 GMT 2
Dacà ti 120 kg cu o mânà, nu stiu dacà poti tine 240kg cu 2. Nu cred cà se aplicà doar o simplà regulà a adunàrii. Ex. Pe bancà scot fac cu 40kg, repetare ca si larat, dar nici dacà as fi amenintat nu as putea face cu 80kg cu 2 brate. Depinde cat de mult te solicita cele 40 de kg... Eu tineam izometric la fel de usor 40 kg pe mana dreapta, ca si 80 kg pe 2 maini... Diferenta era ca imi aduceam singur gantera, dar bara de 80 kg mi-o dadeau niste baieti... Dar de tinut le tineam la fel de mult... Sa faci o repetare corecta este mult mai greu decat sa tii izometric 1-3 secunde aceeasi greutate...
|
|
|
Post by Claudiu Goretchi on Jul 16, 2011 15:18:35 GMT 2
Depinde acu si de inegalitatea dintre maini, de aceea nu se aduna kilogramele pe care le faci cu 1 mana.
|
|
|
Post by Tiberiu Mihalcea on Jul 16, 2011 18:36:24 GMT 2
Eu consider ca este chiar invers. Daca cu ganterele lucrezi cu o anume greutate, cu bara lucrezi mai mult decat dublu. Cel putin asa am observat eu...
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Jul 17, 2011 8:23:51 GMT 2
Se pare cà sunt informati contradictorii aici. Poate e cineva informat si ne spune. Chiar as vrea sà stiu.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jul 17, 2011 15:40:15 GMT 2
Se pare cà sunt informati contradictorii aici. Poate e cineva informat si ne spune. Chiar as vrea sà stiu. Eu cred ca este cazul sa o intrebam pe Mama lui Stefan cel Mare... ;D Lasand gluma la o parte, eu cred ca numai Voevoda stie care este adevarul, dar asta nu inseamna ca il va si spune...
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Jul 19, 2011 20:22:38 GMT 2
In momente ca acesta, regret faptul ca nu inteleg limba rusa... Воевода и армреслинг
www.youtube.com/user/perhiknad" At the end of video very good news for Alexey's armwrestling fans. "I will come back, I did not leave armwrestling forever, I'm fanatic of armwrestling" - said Voevoda. " Info:
|
|
|
Post by Radu Sebastian Anghel on Jul 19, 2011 22:07:05 GMT 2
In momente ca acesta, regret faptul ca nu inteleg limba rusa... Am facut putina rusa in clasa a 3-a, cu un meditator nord-vietnamez... n-am crezut vreodata ca imi va fi de folos, insa, uite ca nu stii ce-ti rezerva viata... poate apreciaza cineva... 2:00 - In skandenberg, ne spune Alexey, ai doua variante, fie bagi, fie te uiti la un meci de fotbal. 2:58 - Arata cum i-a intrat la apa bicepsul precum un tricou made in China. 3:06 - Dezvaluie in premiera faptul ca are probleme cu prostata... 3:09-3:11 - Spune ca atunci cand papa mult are scaun cu dureri (afirmatie completata de un rictus foarte sugestiv). 4:54 - Denis ne spune ca desi Alexey nu se mai dopeaza este in continuare foarte tare si ca ii pare rau ca nu mai face skandenberg, pentru ca ar fi fost o vendetta foarte interesanta intre ei. Un fel de Razboiul Bobonian. 5:08 - Alexey ne spune ca Denis este un fanatic in ceea ce priveste skandenbergul si ca om mai dopat decat el nu i-a fost dat sa vada, motiv pentru care il lasa in legea lui si el continua cu colectia lui de scoici cu perle rare. Lasand gluma la o parte, am vazut numai greutati cu care fac fetele la sala la care ma duc si muschi pufosi, ceva in genul alor mei.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Aug 8, 2011 15:40:47 GMT 2
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Sept 20, 2011 12:25:04 GMT 2
|
|
|
Post by Ciprian Valean on Sept 20, 2011 12:32:22 GMT 2
In momente ca acesta, regret faptul ca nu inteleg limba rusa... Am facut putina rusa in clasa a 3-a, cu un meditator nord-vietnamez... n-am crezut vreodata ca imi va fi de folos, insa, uite ca nu stii ce-ti rezerva viata... poate apreciaza cineva... 2:00 - In skandenberg, ne spune Alexey, ai doua variante, fie bagi, fie te uiti la un meci de fotbal. 2:58 - Arata cum i-a intrat la apa bicepsul precum un tricou made in China. 3:06 - Dezvaluie in premiera faptul ca are probleme cu prostata... 3:09-3:11 - Spune ca atunci cand papa mult are scaun cu dureri (afirmatie completata de un rictus foarte sugestiv). 4:54 - Denis ne spune ca desi Alexey nu se mai dopeaza este in continuare foarte tare si ca ii pare rau ca nu mai face skandenberg, pentru ca ar fi fost o vendetta foarte interesanta intre ei. Un fel de Razboiul Bobonian. 5:08 - Alexey ne spune ca Denis este un fanatic in ceea ce priveste skandenbergul si ca om mai dopat decat el nu i-a fost dat sa vada, motiv pentru care il lasa in legea lui si el continua cu colectia lui de scoici cu perle rare. Lasand gluma la o parte, am vazut numai greutati cu care fac fetele la sala la care ma duc si muschi pufosi, ceva in genul alor mei. Eu te-am luat în serios si doar ieri, duminicà 19 septembrie, un prieten si coleg de ska rus (vitali ) mi-a tradus si am înteles doar ieri cà ai glumit. te-am luat în serios si chiar mà gândeam cum a putut Voevoda spune asa ceva... Oricum... l-am rugat pe colegul meu sà-mi facà traducerea în scris si o voi împàrtii cu voi, din mare s-ar putea ca Voevoda sà revinà... ;D
|
|
|
Post by Cuemjiev Alin on Sept 21, 2011 9:58:34 GMT 2
Nu pot sa cred ca Radu a glumit cu traducerea . Eu deja am inceput sa ma las de antrenamente si sa ma uit la meciuri de fotbal. In cazul in care a fost doar o gluma ii propun lui Cristi sa-l sanctioneze pe Sebastian.
|
|
|
Post by Cristian Anghelache on Sept 21, 2011 10:35:06 GMT 2
Nu pot sa cred ca Radu a glumit cu traducerea . Eu deja am inceput sa ma las de antrenamente si sa ma uit la meciuri de fotbal. In cazul in care a fost doar o gluma ii propun lui Cristi sa-l sanctioneze pe Sebastian. Eu am tot incercat sa spun ca aici (in sectiunea SUPER ARMWRESTLERS) ar trebui sa se vorbeasca numai de bine, dar vad ca sunt prea multi oameni carcotasi pe aceasta lume... ;D Parca nici nu imi vine sa incep sa mut toate posturile rautacioase in alte subiecte... ;D Oricum despre Alexey Voevoda chiar se poate spune ca a fost si inzestrat de la natura (se trage dintr-un neam lung de luptatori)... Iar daca in momentul de fata foloseste niste substante, se poate spune ca este si mare artist in ceea ce face , avand in vedere ca regulile olimpice prevad 6 controale anti-doping pe an... sknx.proboards.com/index.cgi?action=display&board=skandenberg&thread=259&page=1#4548Roland Kovalenoks pe northeastboard:" I spoke to my armwrestling friend Janis at the worlds from Latvia about Alexy and since their bobsledding team trains right next door Alexy stops by for some weight training. He did say he have newer seen such power! Alexy grabbed the heaviest dumbbells at the gym 55kg 121lb and with ease start working out his biceps. BUT HE DID NOT ARMWRESTLE! They have table at the gym. I can see lots of guys saying; Yap he is on roids! According to what I red they are being doping tested six times a year (Olympic rules) "
|
|